Microsoft Project 2019 Professional Ηλεκτρονική Άδεια (H30-05756)

5010160
513.36 
1,379.90 
Κερδίζετε: 866.54 €
ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Άμεση Αποστολή
  • Διαθεσιμότητες
  • Επιστροφές
  • FAQ
  • Γιατί εμάς
  • Γρήγορες Παραδόσεις
  • Εύκολες Πληρωμές

Το Προϊόν διανέμεται Ηλεκτρονικά. Μετά την πληρωμή σας, θα λάβετε e-mail (έως 24 ώρες) με όλες τις απαραίτητες ενέργειες βήμα-βήμα για να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε σωστά το προϊόν και το κλειδί του προϊόντος που αγοράσατε.

Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή παρελκόμενα και διανέμεται με τη μορφή ηλεκτρονικής άδειας (Activation Key).

Microsoft Project 2019 Professional
Συμβατό μόνο με Windows 10
Πλήρης έκδοση με ισόβια άδεια
Εφάπαξ αγορά / Χωρίς συνδρομή 
Κλειδί προϊόντος μέσα σε δευτερόλεπτα
Άμεση λήψη μέσω Microsoft
Το Microsoft Project 2019 Professional σάς οδηγεί στο επόμενο επίπεδο διαχείρισης και αποτελεσματικότητας έργου. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της επιχείρησής σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τη διαχειριστείτε καλύτερα από το Microsoft Project 2019.
Δεν είναι συμβατό με συσκευές Apple
Δεν είναι συμβατό με το Office 365
Συνεργαστείτε με άλλους για να ξεκινήσετε εύκολα και να παραδώσετε νικηφόρα έργα. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες του Project Standard και εργαλείων συνεργασίας, διαχείριση πόρων, συγχρονισμό εργασιών SharePoint, υποβολή φύλλων χρόνου και άλλα.

Το λογισμικό διαθέτει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Έξυπνη ρύθμιση

Γρήγορη εκκίνηση

Η οθόνη "Ξεκινώντας" σας καθοδηγεί σε βασικές δυνατότητες, όπως η σύνδεση εργασιών και η δημιουργία ενός χρονοδιαγράμματος, για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε γρήγορα την ταχύτητα.

Τα καλύτερα πρότυπα στην κατηγορία τους

Χρησιμοποιήστε ένα από τα πολλά προκατασκευασμένα πρότυπα από το Project Professional και στο Office.com για να αποκτήσετε πρόσβαση στα καλύτερα σχέδια έργων στην κατηγορία.

Διαισθητική αναζήτηση

Χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης "Πες μου" - τυπική στα περισσότερα προϊόντα του Office - για να βρείτε γρήγορα χρήσιμες λειτουργίες στο Project, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά.

Δυνατός προγραμματισμός

Γνωστοί πίνακες

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες διαχειριστές έργων, το Project Professional προσφέρει γνωστά εργαλεία, όπως γραφήματα Gantt, για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εύκολα χρονοδιαγράμματα και να μειώσετε τον χρόνο εκπαίδευσης.

Έξυπνος αυτοματισμός

Μειώστε την αναποτελεσματικότητα με αυτοματοποιημένες λειτουργίες. Συμπληρώστε αυτόματα τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης με βάση τις εξαρτήσεις και χρησιμοποιήστε το Task Inspector για να προσδιορίσετε πιο αποτελεσματικές ρυθμίσεις εργασιών και πόρων.

Πολλαπλά χρονοδιαγράμματα

Τα ενσωματωμένα πολλαπλά χρονοδιαγράμματα σάς βοηθούν να αναπαραστήσετε οπτικά πολύπλοκα χρονοδιαγράμματα και να κατανοήσετε όλες τις πτυχές ενός έργου. Μοιραστείτε εύκολα χρονοδιαγράμματα χρησιμοποιώντας γνωστά εργαλεία του Office όπως το PowerPoint.

Διαισθητικές γραμμές βάσης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραμμές βάσης για να βοηθήσετε τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων να παρακολουθούν και να συγκρίνουν την πραγματική πρόοδο με το αρχικό σχέδιο έργου.

Βελτιστοποιημένη διαχείριση εργασιών

Οπτικοποιημένες σχέσεις

Η επισήμανση διαδρομής εργασιών στα γραφήματα Gantt σάς βοηθά να κατανοήσετε τη σχέση μεταξύ των εργασιών και να προσδιορίσετε ποιες είναι πιο κρίσιμες για την επιτυχία του έργου.

Τι κι αν προγραμματισμός

Ρυθμίστε τις εργασίες σε "ανενεργές" και εκτελέστε σενάρια what-if για να καθορίσετε τις καταλληλότερες εργασίες χωρίς να δημιουργήσετε ξανά ολόκληρο το σχέδιο του έργου σας.

Συγχρονισμένες λίστες εργασιών

Με το συγχρονισμό της λίστας εργασιών, τα μέλη της ομάδας μπορούν να ενημερώσουν τις εργασίες τους στο SharePoint και τα δεδομένα θα εμφανίζονται στο Project Professional.

Διαχείριση πόρων

Ενοποιημένη άποψη

Ενοποιήστε όλους τους πιθανούς πόρους του έργου σας σε μια ενιαία προβολή, έτσι ώστε οι διαχειριστές πόρων να μπορούν να συγκρίνουν πόρους μεταξύ τυποποιημένων δεδομένων για να δημιουργήσουν ομάδες που ταιριάζουν καλύτερα.

Βελτιστοποιημένοι πόροι

Το Team Planner σάς βοηθά να εντοπίσετε και να διορθώσετε το δυναμικόβασικά ζητήματα πόρων που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το χρονοδιάγραμμα.

Ολοκληρωμένη συνεργασία

Skype για επιχειρήσεις

Τα ενσωματωμένα εργαλεία επικοινωνίας όπως το Skype για επιχειρήσεις διευκολύνουν τη συνεργασία χρησιμοποιώντας φωνή, βίντεο ή συνομιλία στο Project, εξαλείφοντας την ανάγκη εναλλαγής μεταξύ εφαρμογών.

Συνδεδεμένες εφαρμογές

Αντιγράψτε εύκολα πληροφορίες από το Project και επικολλήστε τις σε γνωστές εφαρμογές του Office όπως το PowerPoint και το Word. Και το OneDrive για επιχειρήσεις παρέχει εύχρηστο χώρο αποθήκευσης για αντικείμενα έργων.

Συνεργατικοί χώροι εργασίας

Δημιουργήστε έναν αποκλειστικό ιστότοπο έργου για να μοιράζεστε πληροφορίες—ενημερώσεις κατάστασης, συνομιλίες και χρονοδιαγράμματα έργων— ώστε τα μέλη της ομάδας να παραμένουν ενημερωμένα.

Συγχρονισμός Project Online Premium και Project Server

Συγχρονίστε τα προγράμματα Project Professional 2016 με το Project Online Premium και το Project Server 2016.

Καλύτερη λήψη αποφάσεων

Αναφορές έργου

Οι ισχυρές ενσωματωμένες αναφορές, όπως το Burndown και η Επισκόπηση πόρων, μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πληροφορίες, να επικοινωνήσετε πληροφορίες με τα ενδιαφερόμενα μέρη και να επιτύχετε αποτελέσματα.

Κατάστημα Γραφείου

Πρόσθετα γραφείου

Επισκεφτείτε το νέο Office Store για να λάβετε πρόσθετα του Office που επεκτείνουν τη λειτουργικότητα του Project για την επίλυση μοναδικών προβλημάτων επιχειρήσεων και έργων.

Περίοδος Χρήσης
Lifetime
Συμβατό Σύστημα
  • Windows
Συσκευασία
Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά
ΕΑΝ
H30-05756
  • Bestsellers
  • Δημοφιλή
  • Είδες πρόσφατα
Αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Διάλεξε όποια εταιρία εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου κατά το checkout

Για εμάς η ποιότητα μετράει

Σου προμηθεύουμε μόνο ότι θα διαλέγαμε και για εμάς, το καλύτερο!

Εύκολες επιστροφές εντός 14 ημέρων

Επέστρεψε μας το προϊόν όπως το παρέλαβες (αχρησιμοποίητο) και τα υπολοιπα άφησε τα σε εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing
GDPR