Microsoft Office Professional Plus 2016 Ηλεκτρονική Άδεια

285.20 
12.00 
Κερδίζετε: 273.20 €
ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Άμεση παραλαβή ή Αποστολή
+
Προσθήκη Wishlist
Γρήγορες Αποστολές
Εύκολες Πληρωμές
 • Διαθεσιμότητες
 • Επιστροφές
 • FAQ

Το Προϊόν διανέμεται Ηλεκτρονικά. Μετά την πληρωμή σας, θα λάβετε e-mail (έως 24 ώρες) με το κλειδί του προϊόντος που αγοράσατε.

 

Το Microsoft Office Professional Plus 2016 περιλαμβάνει:

Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και Skype for Business.

 

Επέλεξε το Microsoft Office Professional Plus 2016 και θα έχεις ξεμπερδέψει με τη δουλειά σου σε λιγότερο χρόνο και με καλύτερα αποτελέσματα. Είναι αξιόπιστο, ισχυρό, γρήγορο, εύκολο στη χρήση. Απευθύνετε ιδιαίτερα σε εταιρίες ενώ ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις, διαθέτει νέες λειτουργίες που είναι εξαιρετικά χρήσιμες αφού ουσιαστικά σου λύνουν τα χέρια και τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και Skype for Business.
Διαθέτει μία διαισθητική επιφάνεια εργασίας η οποία σου εξασφαλίζει μια γρήγορη πλοήγηση εντός των προγραμμάτων και μέσα από την ανανεωμένη γραμμή εργαλείων. Βρες απαραίτητες λειτουργίες χάρη στις διαισθητικές εντολές τώρα ακόμα πιο γρήγορα. Εάν έχεις για ακόμη μια φορά κολλήσει, σε βοηθά ο ψηφιακός βοηθός «Tell Me», ο οποίος εντοπίζει επιθυμητές λειτουργίες και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πιο αποτελεσματικά με αποτέλεσμα να προσανατολίζεσαι γρήγορα στα μεμονωμένα προγράμματα και να μπορείς να τα χρησιμοποιείς βέλτιστα για την εργασία σου.
Μέσο τις ενσωμάτωσης του «Skype for Business» έχεις τη δυνατότητα να είσαι άμεσα σε επαφή τους συνεργάτες σου και τους συναδέλφους σου. Ανοίγει μια σχεδόν νέα δυνατότητα στον τομέα των άμεσων μηνυμάτων, τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνημάτων-IP. Μέσο της χρήσης της υπηρεσίας Cloud OneDrive γίνετε ακόμα απλούστερη η ανταλλαγή αρχείων με αποτέλεσμα ο χώρος εργασίας σου να είναι παντού, όπου και αν βρίσκεσαι.
 
 
 • Με το «Insights» μπορείς να ψάξεις απευθείας από τα έγγραφα σου στο διαδίκτυο για σχετικές πληροφορίες τις οποίες μπορείς έπειτα να τις εντάξεις στα κείμενα σου ή τις παρουσιάσεις σου.
 • Μέσο της ψηφιακής βοηθού «Tell Me» μπορείς να βρεις τις λειτουργίες μέσα σε κάθε πρόγραμμα πιο γρήγορα.
 • Το Excel φέρνει μαζί μια λειτουργία «Autofill», η οποία αναγνωρίζει τα σχέδια και συμπληρώνει τα δεδομένα αυτόματα. Επιπλέον, ένα κλικ προγνώσεων μπορεί να επιτρέψει την δημιουργία δεδομένων και να παρουσιάσει μελλοντικές τάσεις.
 • Το ενσωματωμένο στο Publisher χαρακτηριστικό Online, επιλογές εκτύπωσης σου εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει επαγγελματικά αποτελέσματα.
 • Το PowerPoint προσφέρει την δυνατότητα να μοιραστείς παρουσιάσεις μέσο διαδικτύου. Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει εγκαταστήσει το PowerPoint για να μπορεί να τις προβάλει.
 • Το φόντα σε «Black Theme» επιτρέπουν μέσα από σκούρα χρώματα ένα περιβάλλον εργασίας ξεκούραστο για τα μάτια.
 • Εργάσου εύκολα σε ομάδα μέσα από σύνδεση πραγματικού χρόνου μέσο του OneDrive, το οποίο σου προσφέρει και 5GB αποθήκευσης Cloud.
 • Τέλος, το Design και η επιφάνεια εργασίας του Office 2016 Professional Plus είναι εφαρμοσμένα στα Windows 10. Αυτά τα 2 προγράμματα είναι το ιδανικό ταίρι, έτσι ώστε οι εφαρμογές του Office και το λειτουργικό σύστημα να δουλεύουν ως ένα ενιαίο σύνολο.

 

Επιπρόσθετα:

 • Το προϊόν υποστηρίζει Multilanguage ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ)
 • Κάθε κλειδί ενεργοποιεί έναν υπολογιστή και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω e-mail σε λίγη ώρα.
 • Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής / μεταφορικά.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: 1 GHz
Μνήμη: 1 GB RAM (32 bit) ή 2 GB RAM (64 bit)
Χώρος στον σκληρό δίσκο: 3 GB
Γραφικά: Επεξεργαστής γραφικών DirectX 10.0
Λειτουργικό σύστημα: Windows 7 (Service Pack 1 Και άνω), 8, 8.1 ή 10; Windows Server 2008 R2, 2012 ή 2012 R2

Αριθμός Χρηστών
1 Χρήστης
Περίοδος Χρήσης
Lifetime
Συμβατό Σύστημα
 • Windows
Συσκευασία
Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά
MPN / ΕΑΝ
269-16805

Δε βρέθηκαν Κριτικές

 • Bestsellers
Αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Διάλεξε όποια εταιρία εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου κατά το checkout

Για εμάς η ποιότητα μετράει

Σου προμηθεύουμε μόνο ότι θα διαλέγαμε και για εμάς, το καλύτερο!

Εύκολες επιστροφές εντός 14 ημέρων

Επέστρεψε μας το προϊόν όπως το παρέλαβες (αχρησιμοποίητο) και τα υπολοιπα άφησε τα σε εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing