Microsoft Office Professional Plus 2016 1 User ( 269-16805 ) & Windows 10 Professional ( FQC-09131 )

5010234
44.64 
224.70 
Κερδίζετε: 180.06 €
ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Άμεση Αποστολή
  • Διαθεσιμότητες
  • Επιστροφές
  • FAQ
  • Γιατί εμάς
  • Γρήγορες Παραδόσεις
  • Εύκολες Πληρωμές

Τα Προϊόντα διανέμονται Ηλεκτρονικά. Μετά την πληρωμή σας, θα λάβετε e-mail (έως 24 ώρες) με τα προϊόντα των προϊόντων που αγοράσατε.

Το Microsoft Office Professional Plus 2016 περιλαμβάνει:

Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και Skype για επιχειρήσεις.

Επέλεξε το Microsoft Office Professional Plus 2016 και θα έχεις ξεμπερδέψει με τη δουλειά σου σε λιγότερο χρόνο και με καλύτερα αποτελέσματα. Είναι αξιόπιστο, ισχυρό, γρήγορο, εύκολο στη χρήση. Απευθύνετε ιδιαίτερα σε εταιρίες ενώ ανταποκρίνεται σε υψηλές απαιτήσεις, διαθέτει νέες λειτουργίες που είναι εξαιρετικά χρήσιμες αφού ουσιαστικά σας λύνουν τα χέρια και τα προγράμματα Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher, Access και Skype for Business.
Διαθέτει μία διαισθητική επιφάνεια εργασίας η οποία σας εξασφαλίζει μια γρήγορη πλοήγηση εντός των προγραμμάτων και μέσα από την ανανεωμένη γραμμή εργαλείων. Βρές απαραίτητες λειτουργίες χάρη στις διαισθητικές εντολές τώρα ακόμα πιο γρήγορα. Εάν έχεις για ακόμη μια κολλήσει, σε βοηθά ο ψηφιακός βοηθός «Tell Me», ο οποίος εντοπίζει επιθυμητές λειτουργίες και μπορεί να τις χρησιμοποιήσεις πιο αποτελεσματικά με το αποτέλεσμα να προσανατολιστείς γρήγορα στα μεμονωμένα προγράμματα και να μπορείς να κάνεις χρήση βέλτιστων για την εργασία σου.
Μέσο τις ενσωμάτωσης του «Skype for Business» έχεις τη δυνατότητα να είσαι άμεσα σε επαφή με τους συνεργάτες σου και τους συναδέλφους σου. Ανοίγει μια σχεδόν νέα δυνατότητα στον τομέα των άμεσων μηνυμάτων, τηλεδιασκέψεων και τηλεφωνημάτων-IP. Μέσο της χρήσης της υπηρεσίας Cloud OneDrive γίνετε ακόμα απλούστερη η αλλαγή αρχείων με αποτέλεσμα ο χώρος εργασίας σας να είναι παντού, όπου και αν βρίσκεστε.
  • Με το «Insights» μπορείς να ψάξεις απευθείας από τα έγγραφα σου στο διαδίκτυο για σχετικές πληροφορίες τις οποίες μπορείς μετά να τις εντάξεις στα κείμενα σου ή τις παρουσιάσεις σου.
  • Μέσο της ψηφιακής βοηθού «Tell Me» μπορεί να βρει τις λειτουργίες μέσα σε κάθε πρόγραμμα πιο γρήγορα.
  • Το Excel φέρνει μαζί μια λειτουργία «utofill», η οποία αναγνωρίζει τα σχέδια και συμπληρώνει τα δεδομένα αυτόματα. Επιπλέον, ένα κλικ προγνώσεων μπορεί να επιτρέψει τη δημιουργία δεδομένων και να παρουσιάσει μελλοντικές τάσεις.
  • Το ενσωματωμένο στο Publisher χαρακτηριστικό Online, επιλογές σου εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει επαγγελματικά αποτελέσματα.
  • Το PowerPoint προσφέρει τη δυνατότητα να μοιραστείς παρουσιάσεις μέσο διαδικτύου. Δεν χρειάζεται κάποιος να εγκαταστήσει το PowerPoint για να μπορεί να το προβάλει.
  • Το φόντα σε «Black Theme» έχει μέσα από σκούρα χρώματα ένα περιβάλλον εργασίας ξεκούραστο για τα μάτια.
  • Εργάσου εύκολα σε ομάδα μέσα από σύνδεση πραγματικού χρόνου μέσο του OneDrive, το οποίο σου προσφέρει και 5GB αποθήκευσης Cloud.
  • Τέλος, το Design και η επιφάνεια του Office 2016 Professional Plus είναι εφαρμοσμένα στα Windows 10. Αυτά τα 2 προγράμματα είναι το ιδανικό ταίρι, έτσι ώστε οι εφαρμογές του Office και το λειτουργικό σύστημα να δουλεύουν ως ένα ενιαίο σύνολο.

Επιπρόσθετα:

  • Το προϊόν υποστηρίζει Multilanguage ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ)
  • Κάθε κλειδί ενεργοποιεί έναν υπολογιστή και αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσω e-mail σε λίγη ώρα.
  • Δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής / μεταφορικά.

Ελάχιστες σύστημα συστήματος:

Επεξεργαστής : 1 GHz
Μνήμη : 1 GB RAM (32 bit) ή 2 GB RAM (64 bit)
Χώρος στον σκληρό δίσκο : 3 GB
Γραφικά : Επεξεργαστής γραφικών DirectX 10.0
Λειτουργικό σύστημα : Windows 7 (Service Pack 1 Και άνω), 8, 8.1 ή 10; Windows Server 2008 R2, 2012 ή 2012 R2

-------------------------------------------

Τα Microsoft Windows 10 είναι εδώ! Γνώριμα και εύχρηστα, περιλαμβάνουν βελτιωμένο μενού Έναρξης και είναι σχεδιασμένα για ταχεία έναρξη και συνέχεια από κατάσταση αδράνειας. Ωστόσο, είναι γεμάτα καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου του Microsoft Edge , ενός εντελώς νέου προγράμματος περιήγησης. Τα προσωπικά σου αρχεία και οι εφαρμογές που έχεις εγκαταστήσει βρίσκονται στη διάθεσή σου.

ΓΝΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ

Τα Windows 10 είναι γνώριμα και εύχρηστα και με πολλές ομοιότητες με τα Windows 7, συμπεριλαμβανομένου του μενού Έναρξης. Ξεκινούν και επανέρχονται σε λειτουργία, διαθέτουν περισσότερη ενσωματωμένη ασφάλεια για να είσαι ασφαλής και είναι σχεδιασμένα για να λειτουργήσεις με το λογισμικό και το υλικό που έχεις ήδη.

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ WINDOWS 10

Το πρόγραμμα Windows Insider είναι μια παγκόσμια κοινότητα φίλων που αγαπούν τα Windows και θέλουν να συμβάλλουν στο να γίνουν καλύτερα. Τα μέλη της βλέπουν το λειτουργικό σύστημα στα πρωταρχικά του βήματα και συμβάλλουν στη σχηματοποίησή του. Η ανταπόκρισή τους έχει συμβάλλει στο να γίνουν τα καλύτερα Windows όλων των εποχών.

ΔΕΣ ΤΟ WEB ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΤΙ

Το Microsoft Edge σου επιτρέπεις να περάσεις γρήγορα από την πριήγηση στη δράση. Γράψε ή πληκτρολόγησε σημειώσεις απ' ευθείας σε ιστοσελίδες και μοιράσου τις με άλλους, διάβασε online άρθρα χωρίς ενοχλήσεις και αποθήκευσε τα αγαπημένα σου αναγνώσματα για να ανοίξεις αργότερα με την άνεσή σου.

ΤΟ ΝΕΟ WINDOWS STORE

Το νέο Windows Store είναι μια ενοποιημένη αγοραστική εμπειρία για όλες τις συσκευές με Windows 10. Περιηγήσου στο κατάστημα από τον υπολογιστή, το tablet ή το τηλέφωνό σου και έκανε με ευκολία λήψης σπουδών δωρεάν και επί πληρωμή ψηφιακού περιεχομένου όπως εφαρμογές, παιχνίδια, μουσική, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

ΤΟ XBOX ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΑ WINDOWS

Οι μεγαλύτερες παραγωγές του Xbox και τα καλύτερα του Xbox Live προσφέρονται στα Windows 10 . Άρχισε την εγγραφή του παιχνιδιού μέσα σε δευτερόλεπτα, ανταγωνίσου με παίκτες κονσόλας και μετάφερε με ροή ( streaming ) παιχνίδια από το Xbox One σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows 10 μέσα στο σπίτι σου.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Τα Windows 10 Pro είναι η τέλεια λύση για επιχειρήσεις. Είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια παραγωγική εμπειρία σε πληθώρα συσκευή : laptops, desktops, tablets και smartphones. Θα σε βοηθήσουν να διαχειριστείς συσκευές και εφαρμογές και να καλύψεις τις ανάγκες σου προκειμένου να αναπτυχθεί η επιχείρησή σου.

Απαιτήσεις συστήματος:
Ελάχιστος 1 GHz ή ταχύτερος επεξεργαστής, 1GB RAM για 32-bit ;. 2 GB για 64-bit, έως 20 GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο, κάρτα γραφικών με επεξεργαστές γραφικών DirectX 9 με WDDM, ανάλυση οθόνης 800 x 600 ή υψηλότερη, σύνδεση στο Internet (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις), σε λογαριασμούς Microsoft για ορισμένες λειτουργίες, η αναπαραγωγή DVD που απαιτεί ξεχωριστές εφαρμογές αναπαραγωγής, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους άδειας χρήσης που περιέχονται, οι οποίοι είναι επίσης διαθέσιμοι στο microsoft.com/useterms, για ενεργοποίηση

  • Αριθμός υπολογιστή: 1 PC - Απευθείας εγκατάσταση από τη Microsoft και όχι από "τρίτους" !
  • Multilanguage - Ενεργοποιήστε το προϊόν σε όποια γλώσσα θέλετε ( Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά κτλ )
  • Το παρόν προϊόν είναι 100% γνήσιο, δε φέρει κουτί ή παρελκόμενα και διανέμεται με τη μορφή ηλεκτρονικής άδειας (Activation Key).
Συσκευασία
Το προϊόν διανέμεται ηλεκτρονικά
ΕΑΝ
TB-5010234
  • Bestsellers
  • Δημοφιλή
  • Είδες πρόσφατα
Αποστολές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

Διάλεξε όποια εταιρία εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σου κατά το checkout

Για εμάς η ποιότητα μετράει

Σου προμηθεύουμε μόνο ότι θα διαλέγαμε και για εμάς, το καλύτερο!

Εύκολες επιστροφές εντός 14 ημέρων

Επέστρεψε μας το προϊόν όπως το παρέλαβες (αχρησιμοποίητο) και τα υπολοιπα άφησε τα σε εμάς

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing
GDPR