Back 2 School
Back 2 School – Σχολικά με Χαρακτήρες
Κασετίνες, σακίδια, τετράδια και γραφική ύλη με τους χαρακτήρες που αγαπάει το παιδί – επίσημα αδειοδοτημένα.
Ο γονιός ψάχνει «κασετίνα». Το παιδί θέλει «Πέππα», «Πόκεμον» ή «Hello Kitty». Είναι δύο διαφορετικές αναζητήσεις για το ίδιο πράγμα.
Γι' αυτό, αν ξέρεις ποιον χαρακτήρα αγαπάει, ξεκίνα από εκεί – θα βρεις κασετίνα, σακίδιο και τετράδια στο ίδιο θέμα.
Ξεκίνα από τον χαρακτήρα
Το σακίδιο είναι το ακριβότερο κομμάτι και χρησιμοποιείται κάθε μέρα. Αλλά υπάρχει κάτι που αξίζει να σκεφτείς πριν το διαλέξεις:
Ο αγαπημένος χαρακτήρας θα αλλάξει. Ένα παιδί έξι ετών μπορεί να λατρεύει κάτι εντελώς άλλο του χρόνου. Το σακίδιο όμως αντέχει δύο και τρεις χρονιές.
Η λύση: βάλε τον χαρακτήρα στα φθηνά αναλώσιμα – κασετίνα, τετράδια, μολύβια – που αλλάζουν έτσι κι αλλιώς κάθε χρόνο. Στο σακίδιο, διάλεξε συνειδητά: είτε κάτι που θα κρατήσει, είτε δεχόμενος ότι είναι επιλογή μιας χρονιάς.
Τι θα βρεις
Απλές και διπλές, γεμάτες ή άδειες. Το πιο συχνό δώρο αυτής της περιόδου.
Σχολικές τσάντες και σακίδια σε διάφορα μεγέθη.
Με εξώφυλλα χαρακτήρων – αλλάζουν κάθε χρόνο, οπότε εδώ ο χαρακτήρας δεν κοστίζει.
Στυλό, μολύβια, μαρκαδόροι, γόμες και χάρακες.
Παγούρια και δοχεία κολατσιού – χρησιμοποιούνται καθημερινά.
Μπρελόκ για την τσάντα, αυτοκόλλητα, σελιδοδείκτες.
Τα σχολεία ανοίγουν μέσα Σεπτεμβρίου. Οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες εξαντλούνται πρώτοι – αν το παιδί έχει συγκεκριμένη προτίμηση, αξίζει να μην το αφήσεις για την τελευταία εβδομάδα.
Μπορείς να παραγγείλεις online και να παραλάβεις από το κατάστημα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς έξοδα αποστολής.
Επίσημα αδειοδοτημένα
Σε όλη την Ελλάδα
Θεσσαλονίκη, Αλ. Παπαναστασίου 100
Συχνές ερωτήσεις
- Πώς βρίσκω σχολικά με συγκεκριμένο χαρακτήρα;
- Ξεκίνα από το θέμα αντί για το προϊόν. Αν το παιδί θέλει κάτι συγκεκριμένο, θα βρεις κασετίνα, σακίδιο και τετράδια στο ίδιο θέμα μαζεμένα.
- Πρέπει το σακίδιο να έχει τον ίδιο χαρακτήρα;
- Όχι απαραίτητα – και αξίζει να το σκεφτείς. Ο αγαπημένος χαρακτήρας αλλάζει, το σακίδιο κρατάει δύο και τρεις χρονιές. Βάλε τον χαρακτήρα στα φθηνά αναλώσιμα που αλλάζουν έτσι κι αλλιώς.
- Ποιος χαρακτήρας ταιριάζει σε ποια ηλικία;
- Για νηπιαγωγείο και πρώτες τάξεις: Πέππα, Disney, PAW Patrol, Frozen. Για δημοτικό και γυμνάσιο: anime όπως Pokémon, Dragon Ball, One Piece. Το kawaii λειτουργεί σε όλες τις ηλικίες.
- Πότε να ψωνίσω;
- Τα σχολεία ανοίγουν μέσα Σεπτεμβρίου. Οι πιο δημοφιλείς χαρακτήρες εξαντλούνται πρώτοι – αν υπάρχει συγκεκριμένη προτίμηση, μην το αφήσεις για την τελευταία εβδομάδα.
- Μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα;
- Ναι – παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις από το κατάστημα Techbox (Αλ. Παπαναστασίου 100, Θεσσαλονίκη), χωρίς έξοδα αποστολής.
- 0€
- 70€
© 2010 - 2026 Techbox. We ❥ new ideas






