Προφίλ Εταιρίας

 

Η ομάδα της Techbox, αποτελείται από άτομα με άρτια κατάρτιση και πολύχρονη εμπειρία πάνω στην υψηλή τεχνολογία, και θα συνεργαστεί μαζί σας για το καλύτερο αποτέλεσμα πάνω στις τεχνολογικές και υπηρεσιακές σας ανάγκες.

Μπορούμε να προμηθεύσουμε κάθε ιδιώτη, εταιρεία, δημόσιο και ιδιωτικό φορέα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε Hardware & Software, Αναλώσιμα, Περιφερειακά, Η/Υ,  Games Κονσόλες και αξεσουάρ αυτών, Ανταλλακτικα Laptop και Ανταλλακτικά Κινητών Τηλεφώνων, Αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και φυσικά μέσα στις αρμοδιότητες μας είναι η υψίστης ποιότητας υπηρεσίες μας που αφορούν Service πάσης φύσης σε Desktop Laptop Tablets και κινητά τηλέφωνα . Έτσι πλέον στην Techbox μπορούν να καλυφτούν όλες οι ανάγκες ακόμα και ενός απαιτητικού αγοραστή.

Μπορούμε να συνεργαστούμε σε κάθε επίπεδο, σε μία σας ανάγκη ή σε μια σταθερή συνεργασία προμήθειας υλικών και παροχής υπηρεσιών..

 

Ό,τι και να ψάχνετε να βρείτε, εμείς μπορούμε να το βρούμε για εσάς έχοντας πάντα προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτηση, την σωστή ενημέρωση, τις πιο προσιτές τιμές και φυσικά την απαράμιλλη ποιότητα υπηρεσιών..

 

 

Θα μας βρείτε:

1) Κεντρικό κατάστημα/Αποθήκη/Service: Παπαναστασίου 100 - Κ. Τούμπα - Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 55.30.55

 

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε και ηλεκτρονικά μαζί μας (πατήστε εδώ για να μας αποστείλλετε e-mail με το ερώτημά σας).

 

 100% Ελληνική Καινοτόμα Εταιρία Τεχνολογίας

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing
GDPR