Διαθεσιμότητες Προϊόντων

 

 

1. ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. Προϊόν που βρίσκεται στις αποθήκες μας (κεντρικό κατάστημα Θεσσαλονίκης) και υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από την έδρα μας ή αποστολής πανελλαδικά την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

2. ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ. Προϊόν εξαντλημένο και από τις αποθήκες μας και από τους προμηθευτές μας. Δεν υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας προς το παρόν. Ελέγχετε το προϊον μέχρι να αλλάξει η διαθεσιμότητά του.

3. α) 1 - 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ. Προϊόν που δεν υπάρχει στις αποθήκες μας αλλά υπάρχει στις αποθήκες των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση παραγγελίας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας σε αυτό το χρονικό διάστημα που αναγράφεται για παραλαβή ή αποστολή αυθημερόν πανελλαδικά.

   β) 4 - 7 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ. Προϊόν που δεν υπάρχει στις αποθήκες μας αλλά υπάρχει στις αποθήκες των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση παραγγελίας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας σε αυτό το χρονικό διάστημα που αναγράφεται για παραλαβή ή αποστολή αυθημερόν πανελλαδικά.

   γ) 7 - 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ. Προϊόν που δεν υπάρχει στις αποθήκες μας αλλά υπάρχει στις αποθήκες των προμηθευτών μας. Σε περίπτωση παραγγελίας θα βρίσκεται στο κατάστημα μας σε αυτό το χρονικό διάστημα που αναγράφεται για παραλαβή ή αποστολή αυθημερόν πανελλαδικά.

4. ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.  Προϊόν που δεν υπάρχει στις αποθήκες μας ούτε στις αποθήκες των προμηθευτών μας αλλά υπάρχει η δυνατότητα παραγγελίας. Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση στην παράδοση αλλά θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων για τον ακριβή χρόνο.

5. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ. Προϊόν που έχει παραγγείλει η εταιρεία μας για την αποθήκη μας και αναμένεται να παραληφθεί. Επειδή σε πολλά προϊόντα δεν γνωρίζουμε ακριβή χρόνο παράδοσης  (λχ τελωνεία, καθυστερήσεις παραδόσεων, αργίες κτλ) θα ειδοποιηθείτε από το τμήμα πωλήσεων για τον ακριβή χρόνο παράδοσης όταν μας γνωστοποιηθεί ο ακριβής χρόνος.

6. ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Προϊόν που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται η ημερομηνία κυκλοφορίας. Μπορείτε να παραγγείλετε αυτά τα προϊόντα, αλλά η παραγγελία τους μπορεί να γίνει από εκείνη την ημέρα και όχι την ημέρα που βάζετε παραγγελία.

----------

 Σε κάθε περίπτωση εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας, θα έχετε μια ενημέρωση από εμάς, αν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση, εξάντληση προϊόντος, ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να σας παραδόσουμε στα προσυμφωνημένα χρονικά πλαίσια που αναγράφεται σε κάθε προϊόν.

----------

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τη δέσμευση του προϊόντος, παρακαλείσθε να προχωράτε ΠΡΩΤΑ σε ηλεκτρονική (ή τηλεφωνική) παραγγελία. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι διαθεσιμότητες αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing
GDPR