Αποστολή Προϊόντων

 

Πώς γίνονται οι αποστολές;

 

 • Πανελλαδικά με BoxNow

Με αυτό τον τρόπο επιλέγεις να παραλάβεις ο ίδιος το δέμα σου από ένα Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής της BoxNow που βρίσκεται κοντά σου, σύμφωνα με το δικό σου πρόγραμμα, 24/7. Μπορείς να επιλέξεις όποιο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής της BoxNow βρίσκεται κοντά σου με μια ενιαία χρεωση.

   • Κατάθεση ή εξόφληση με κάρτα: Είναι η πιο οικονομική επιλογή και τα κόστη είναι ως εξής: Ως 2kg η χρέωση είναι 2.50€ και κάθε επιπρόσθετο κιλό 0.50€.

Σημ. :Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι στο μέγεθος του δέματος (μέγιστες διαστάσεις: Μήκος 44cm x Φάρδος 60cm x Ύψος 35cm) ή/και εώς 20 κιλά.

Μάθε πως λειτουρεί πατώντας εδώ

 

 • Πανελλαδικά με Courier
Μπορείς να επιλέξεις την courier που συνεργαζόμαστε (ACS), όπου και αν βρίσκεσαι, με μία ενιαία χρέωση.
   • Κατάθεση ή εξόφληση με κάρτα: Τα κόστη είναι ως εξής: Ως 2kg η χρέωση είναι 2.90€ και κάθε επιπρόσθετο κιλό 0.90€.
   • Αντικαταβολή (όπου υποστηρίζεται): Είναι μια χρεώσιμη υπηρεσία από τις Courier και τα κόστη είναι ως εξής: Ως 2kg η χρέωση είναι 5€ και κάθε επιπρόσθετο κιλό 0.90€.

Τα έξοδα υπολογίζονται αυτόματα ανάλογα με το βάρος των προϊόντων που επέλεξες και τον τρόπο που θέλεις να πληρώσεις, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου. 

 • Παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείς να περάσεις να παραλάβεις την παραγγελία σου, αφού πρώτα έχεις ενημερωθεί με SMS Και email ότι είναι έτοιμη προς παραλαβή. Για τη δική σου αποφυγή ταλαιπωρίας, συνιστούμε να λάβεις πρώτα τις ενημερώσεις και κατόπιν να περάσεις να την παραλάβεις.

Φυσικά σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

 • Μεταφορική εταιρία
Για βαριά/ογκώδη αντικείμενα, υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με μεταφορική εταιρία για να υπάρξουν τα ελάχιστα δυνατά μεταφορικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Δωρεάν αποστολή

Αν η παραγγελία σου είναι πάνω από 100€ και δεν υπερβαίνει τα 2Kg θα σου σταλεί εντελώς δωρεάν.

Μάθε περισσότερα εδώ

 

Αποστολές γίνονται και σε όλο τον κόσμο 

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, μπορείς να επιλέξεις την χώρα που θέλεις να γινει η παράδοση και θα σου εμφανιστούν αυτόματα οι διαθεσιμες επιλογές και τα έξοδα αποστολής. 

cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing
GDPR